Skalica: Vyjadrenie zakladateľa skupiny O NÁS BEZ NÁS

Skalica: Vyjadrenie zakladateľa skupiny O NÁS BEZ NÁS

Prinášame Vám vyjadrenie zakladateľa verejnej skupiny na sociálnej sieti FB NÁS BEZ NÁS Petra Hertla k vzniknutej situácii okolo administrátorských práv k tejto skupine ( bez redakčných úprav).

Zdravím všetkých členov skupiny O NÁS BEZ NÁS, ktorú som v roku 2016 založil. Rád by som touto cestou dal svoje stanovisko k súčasnej situácii ohľadom chodu a fungovania tejto skupiny.

Skupina bola založená v roku 2016 za účelom informovanosti občanov, keď som pôsobil ako poslanec MsZ v Skalici o mojej práci ako poslanca pre občanov mesta Skalica a o živote a chode v našom meste. Po skončení môjho pôsobenia v komunálnej politike sa moje pôsobenie v skupine orientovalo hlavne na informovanosť občanov v rámci chodu mesta Skalica a vyjadrovania sa k daným témam ako občana tohto mesta. Ako zakladateľ skupiny som sa snažil nechať v skupine voľný názorový priestor, nijako som nezasahoval do tém a obsahu. Myslím si, že až na nejaké výnimky skupina a názory v nej v rámci členov tejto skupiny bezproblémovo fungovali. Nakoľko som sa už z osobných a aj z časových dôvodom nechcel v skupine ďalej zapájať, tak som zo skupiny odišiel a myslel som si, že bude fungovať aj naďalej v rámci toho ako fungovala doteraz aj bezo mňa. Uvažoval som ako jej zakladateľ aj o jej zrušení, no nakoniec som sa rozhodol ju ponechať aby tí ktorí sa v nej názorovo vyjadrujú a zaujímajú sa o chod nášho mesta mohli tak robiť aj naďalej. Vôbec ma nenapadlo, že skupinu niekto " ukradne" a bude sa tváriť, že patrí jemu a on bude teraz o nej rozhodovať. Tým myslím samozvaného pána Hollého z Holíča. Keby som to vedel, že to takto dopadne, tak skupinu zruším, ešte pred mojím vystúpením zo skupiny. Samozrejme dnes som sa skúšal s pánom Hollým telefonicky spojiť, aby som mu situáciu ohľadom fungovania skupiny, ktorú som založil vysvetlil ale neberie mi telefón. Číslo som si na pána Hollého našiel na internete, tak dúfam že 0905 624 416 je správne (volal som mu 3 krát a ani raz telefón nezobral a ani nezavolal naspäť). Ale aj tak by som rád touto cestou p.Hollého vyzval aby sa vzdal admina v skupine O NÁS BEZ NÁS, ktorú som založil a mohol som sa teda do skupiny vrátiť a skupinu buď zrušil, alebo vybral osobu, ktorá bude skupinu spravovať namiesto mňa v duchu v ktorom bola založená. Inak si myslím, že je to od pána Hollého čistá "krádež", keď sa teraz ide hrať na niekoho,  kto nemá právo v tejto skupine, ktorú nezaložil určovať pravidla. Ak by pán Hollý aj po mojej výzve ako admin zo skupiny neodišiel, tak by som Vás členov tejto skupiny chcel vyzvať, aby ste túto skupinu opustili a nedávali tak priestor p.Hollému, aby Vám predkladal informácie,  ktoré sa nestotožňujú s kódexom tejto skupiny a rozhodoval o Vás ako o členoch, kto môže a nemôže v skupine uverejňovať.

V Skalici 28.1.2020 Peter Hertl

Holíčan Milan Hollý má nielen rasistické výroky, ale ukázal sa aj ako nemorálny človek 

Boli sme jedna z mála webstránok na Záhorí, ak nie jediná, ktorá neinformovala o tom, že Milan Hollý sa musel vzdať svojho miesta v komisii na Trnavskej župe za prejavy rasizmu. 

Teraz však Hollý ukázal, že jeho počínanie so slušnosťou nemá nič spoločné a jeho „vyhadzov“, aj keď to volá dobrovoľným odchodom, bol správny krok župy pod vedením Jozefa Viskupiča (OĽaNO).

Viac TU: http://www.nazahori.sk/index.php/skalica/item/3051-holican-milan-holly-ma-nielen-rasisticke-vyroky-ale-ukazal-sa-aj-ako-nemoralny-clovek 

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on utorok, 28 január 2020 20:31

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.