Pri tragickej zrážke piatich vozidiel zahynul aj starosta obce Trnovec na Záhorí

Pri tragickej zrážke piatich vozidiel zahynul aj starosta obce Trnovec na Záhorí

Pri tragickej zrážke piatich vozidiel zahynul aj starosta obce Trnovec na Záhorí Fotky FB Polícia SR - Nitriansky kraj

Tragická dopravná nehoda, smrť čakala na 58 kilometri rýchlostnej cesty R1. Informuje o tom 28.4.2020 na FB Polícia SR - Nitriansky kraj.

"So zármutkom oznamuje, že včera v noci tragicky zahynul pri vážnej autonehode náš pán starosta MVDr. Jozef Kotvan. Autonehoda je v štádiu vyšetrovania. Veľmi nás táto správa zarmútila. Rodine zosnulého vyslovujeme našu úprimnú sústrasť," informuje v utorok obecný úrad  na FB Obec Trnovec v okrese Skalica.

K tragickej smrti svojho kolegu napísal starosta malej dedinky v okrese Skalica Patrik Renováček na FB Koválovec mauá obec: " Dnes, po ťažkej dopravnej nehodze, umreu muj kolega, starosta obce Trnovec, Jožka Kotvan. Jožko, mjeu sem Ťa rád, odpočívaj v pokoji a svetuo vječné nech Ti svící."

"Zlá bylina nevyhnije. Lepší odcházijou, enom my potvory ostáváme," doplnil starosta obce Koválovec.

 

"58 kilometer rýchlostnej cesty R1 pri Čeladiciach zostane navždy tragickým miestom pre rodiny dvoch vodičov, ktorí na tomto mieste zahynuli pri dopravnej nehode," spresňuje polícia na sociálnej sieti.

59 ročný vodič osobného auta Škoda Octávia vyšiel na rýchlostnú cestu v smere na Banskú Bystricu na výjazde od obce Beladice v správnom smere. Po chvíli si však smer jazdy pravdepodobne rozmyslel a otočil sa do protismeru. 

Asi po dvoch kilometroch jazdy došlo k čelnej zrážke s Alfou Romeo so zlatomoraveckým evidenčným číslom a ďalšími vozidlami jazdiacimi v pravom jazdnom pruhu.

 

23 ročný vodič Alfy Romeo na mieste dopravnej nehody zahynul, ako aj vodič Škody Octávia. 22 ročná spolujazdkyňa v Alfe Romeo s vážnymi zraneniami skončila v nemocnici. S ľahkými zraneniami obišiel vodič z BMW.

Okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on utorok, 28 apríl 2020 16:08

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.