Cyklistické preteky Okolo Slovenska vyvrcholia na Námestí Slobody v Skalici

Cyklistické preteky Okolo Slovenska vyvrcholia na Námestí Slobody v Skalici

Okolo Slovenska - 4. etapa profil Okolo Slovenska - 4. etapa profil Okolo Slovenska

Najprestížnejšie preteky na našom území Okolo Slovenska vyvrcholí tento rok na skalickom Námestí Slobody. Počas záverečnej etapy 19. septembra z Topoľčian do Skalice prejdú cyklistu veľkú časť etapy cez Kopanice a Záhorie.

Tohtoročného 64. ročníka sa zúčastní podľa predbežnej súpisky až šesť tímov najvyššej kategórie vrátane tímu Bora-hansgrohe, ktorého členom sú bratia Saganovci či Erik Baška. Okrem nemeckého tímu sa na slovenských cestách predstavia aj belgický Deceuninck – Quick-Step, poľský CCC Team, francúzsky Cofidis, izraelský Israel Start-Up a ďalší nemecký tím najvyššej kategórie Team Sunweb.

Posledná etapa je na programe v sobotu a po štarte v Topoľčanoch sa jazdci postupne presunú cez Piešťany a Vrbové na kopanice. Z Krajného cyklisti vystúpajú na poslednú horskú prémiu 64. ročníka v Jablonke, odkiaľ sa presunú cez Myjavu a Podbranč na Záhorie.

Zo Sobotišťa sa pelotón postupne presunie cez Rohov, Rybky, Oreské, Radošovce, Dubovce, Popudinské Močidľany, Prietržku a Vrádište prvýkrát do Skalice, kde na Námestí Slobody bude na programe rýchlostná prémia.

Po nej bude na cyklistov čakať posledných 27 kilometrov, ktoré povedú zo Skalice cez Mokrý Háj do Radošoviec, odkiaľ sa už pelotón opäť stočí smerom na Skalicu, kde preteky vyvrcholia záverečným špurtom. Odhadovaný príchod cyklistov do cieľa v Skalici je predpokladaný medzi 14.58 až 15.21 h.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 05 august 2020 20:39

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.