Cyklistické preteky Okolo Slovenska dočasne obmedzia dopravu aj na Záhorí

Cyklistické preteky Okolo Slovenska dočasne obmedzia dopravu aj na Záhorí

Cyklistické preteky Okolo Slovenska dočasne obmedzia dopravu aj na Záhorí zdroj: Okolo Slovenska

Medzinárodné cyklistické preteky Okolo Slovenska 2020 sa konajú medzi 16. a 19. septembrom a záverečná štvrtá etapa povedie z Topoľčianok do Skalice.

Na cestách v okresoch Senica a Skalica bude 19. septembra potrebné rešpektovať pokyny polície a usporiadateľov, ako aj dbať na zvýšenú pozornosť, opatrnosť i ohľaduplnosť. Informovalo o tom komunikačné oddelenie Trnavského samosprávneho kraja (TTSK).

Presun cyklistov krátkodobo obmedzí aj prímestskú autobusovú dopravu v cieľovom meste. Verejná pravidelná autobusová doprava na niektorých linkách spoločnosti SKAND Skalica bude v čase od 14.00 do 15.30 h obmedzená, respektíve zastavená,“ informoval odbor dopravnej politiky kraja.

Zastávka Skalica železničná stanica bude od 7.00 h do približne 16.00 h mimo prevádzku. Zastávka Skalica, rázc. k žel.st. (nástupná) smerom zo Skalice bude presunutá na zastávku Skalica, rázc. k žel.st. (výstupná) smerom do Skalice (oproti Kohi-Marketu). Táto zastávka teda bude zároveň nástupnou aj výstupnou. Spoje ňou prechádzajúce v uvedenom čase pôjdu náhradnej trase, pričom môžu meškať 5 až 10 minút.

Cyklistické preteky Okolo Slovenska vyvrcholia v Skalici

 

Najprestížnejšie preteky na našom území Okolo Slovenska vyvrcholí tento rok na skalickom Námestí Slobody. Počas záverečnej etapy 19. septembra z Topoľčian do Skalice prejdú cyklistu veľkú časť etapy cez Kopanice a Záhorie.Najprestížnejšie preteky na našom území Okolo Slovenska vyvrcholí tento rok na skalickom Námestí Slobody. Počas záverečnej etapy 19. septembra z Topoľčian do Skalice prejdú cyklistu veľkú časť etapy cez Kopanice a Záhorie.

Posledná etapa je na programe v sobotu a po štarte v Topoľčanoch sa jazdci postupne presunú cez Piešťany a Vrbové na kopanice. Z Krajného cyklisti vystúpajú na poslednú horskú prémiu 64. ročníka v Jablonke, odkiaľ sa presunú cez Myjavu a Podbranč na Záhorie.

Viac tu: http://www.nazahori.sk/index.php/skalica/item/3621-cyklisticke-preteky-okolo-slovenska-vyvrcholia-na-namesti-slobody-v-skalici a tu: http://www.nazahori.sk/index.php/skalica/item/3525-cyklisticke-okolo-slovenska-budu-koncit-v-skalici-peter-sagan-bude-chybat

Rate this item
(0 votes)
Last modified on štvrtok, 17 september 2020 10:00

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.