Ako bude vyzerať režim v skalickej nemocnici počas sviatkov?

Ako bude vyzerať režim v skalickej nemocnici počas sviatkov? Featured

Štandardne zabezpečená zdravotná starostlivosť, prepustenie pacientov, ktorým to zdravotný stav dovolí do domáceho liečenia, upravené hodiny mobilného odberové miesta na PCR testovanie a stále platný zákaz návštev pacientov.

Taký bude režim vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou Skalica počas nadchádzajúcich veľkonočných sviatkov.

NaZahori.sk o tom informovala Martina Pavliková, hovorkyňa skupiny AGEL SK.

,,Našou snahou je po dôkladnom prehodnotení zdravotného stavu pacientov, ktorým to zdravotný stav umožňuje, prepustiť do domáceho liečenia. Samozrejme, že v starostlivosti zdravotníkov zostávajú covidoví pacienti a tiež pacienti s inými, závažnými diagnózami, vyžadujúcimi hospitalizáciu,“ uviedol námestník pre liečebno-preventívnu starostlivosť skalickej nemocnice MUDr. Daniel Vidovič

Otváracie hodiny mobilného odberového miesta (MOM) budú počas veľkonočných sviatkov upravené. 

MOM na PCR testovanie koronavírusovej infekcie bude otvorené v nedeľu 4.apríla od 8.00 do 10.00 hod. ,,Primárne tu budú vybavení pacienti, ktorí sú objednaní na hospitalizáciu na utorok 6. apríla a potrebujú výsledok RT-PCR testu nie starší ako 48 hodín.Platbu v poplatkomate v nedeľu nebude možné zrealizovať. Samoplatcov prosíme, aby vykonali platbu vopred, alebo si zvolili iný ako nedeľňajší termín odberu,“ informoval námestník D. Vidovič. Na veľkonočný piatok, sobotu a na Veľkonočný pondelok bude mobilné odberové miesto v skalickej nemocnici zatvorené. 

V dňoch 2.apríla (piatok), 3.apríla (sobota) a 5.apríla  (pondelok) bude MOM zatvorené. V utorok 6.apríla bude MOM otvorené v zaužívanom čase od 7.00 do 11.00 hod. a rovnako na transfuziologickom oddelení budú vykonávané odbery dobrovoľných darcov krvi.

Očkovacie centrum bude počas celých sviatkov zatvorené. Keďže v nemocnici stále platia prísne protiepidemické opatrenia, návštevy príbuzných v nemocnici nebudú možné ani počas Veľkej noci. 

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 31 marec 2021 13:19

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.