VIDEO Skalica: Bankomat jej vrátil platobnú kartu, no peniaze údajne nie...

VIDEO Skalica: Bankomat jej vrátil platobnú kartu, no peniaze údajne nie... Featured

PS video policie PS video policie

Polícia informuje, že pani Mária si chcela vybrať hotovosť v nákupnom centre v meste Skalica. Po zadaní PIN kódu jej bankomat vrátil platobnú kartu, no peniaze údajne nie, a pani v domnienke, že došlo k chybe, preto odišla.

Zmiznutie peňazí v bankomate v Skalici KR PZ

Až doma, o pár dní neskôr, na výpise zistila, že peniaze na účte už nemá. Kontaktovala preto banku a tá jej po mesiaci vysvetlila, že peniaze jej bankomat vydal a prístroj nemá aktivovanú funkciu spätného vťahovania hotovosti,“ uviedla polícia.

Prípad preto nahlásila policajtom. „Iba 13 sekúnd stačilo, aby peniaze z podávača bankomatu zmizli. Kto už takto prišiel o peniaze, dá nám za pravdu, že prísť o 150 eur veľmi zamrzí. O to viac, ak o peniaze prišla 74-ročná dôchodkyňa,“ doplnila polícia.

Podľa kamerových záznamov polícia hľadá muža, ktorého je vidieť na záberoch ihneď po tejto transakcii. Kamera ho zachytáva 13 sekúnd po odchode staršej pani a peniaze mali byť práve v tomto okamihu odobraté z lišty bankomatu.

Ak ste muža na záberoch spoznali, všetky informácie nám môžete oznámiť na bezplatné číslo 158 alebo nám napísať na fb sr – trnavský kraj. Polícia v tejto súvislosti upozorňuje ľudí, aby veci, ktoré nájdu, ihneď odovzdali. Ponechaním veci aj v dobrom úmysle ich neskôr odovzdať, sa môžu vystaviť riziku trestnoprávnej zodpovednosti. Pokiaľ ide o nález, musí ísť o vec stratenú alebo zabudnutú. Ak by ale osoba vedela, komu vec patrí, už by sa nejednalo o trestný čin zatajenia veci, ale o krádež,“ informovala polícia.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 16 apríl 2021 15:35

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.