Spoločnosti Aproxima ďakujú skalickí seniori za nezištnú pomoc

Spoločnosti Aproxima ďakujú skalickí seniori za nezištnú pomoc Featured

foto: Aproxima FB foto: Aproxima FB

Dostali sme dnes do redakcie list od pani Jolany Kubányiovej, s prosbou o uverejnenie poďakovania spoločnosti Aproxima v Skalici. 

Tento list má byť vďaka spoločnosti Aproxima za pomoc vo forme rozvozu obedov zadarmo dôchodcom zo Skalice, ktorá trvala počas pandémie, s menšími prestávkami, celý rok. 

"Dobrý deň,

všetko raz začne a príde deň, keď to aj skončí. Dnes je posledný deň Vašej nezištnej pomoci dôchodcom v Skalici. Nedá mi, aby som pri tejto príležitosti, nenapísala pár riadkov.

Je obdivuhodné s akým elánom a entuziazmom ste sa ako spoločnosť hneď na začiatku pandémie pustili do pomoci. Do pomoci nám dôchodcom, najviac zraniteľným. Prakticky po celý rok ste obetovali kus seba, veľa svojho času a ešte prostriedkov pre nás.

Vaša pomoc má vysokú  hodnotu, keď v čase kedy sa vytráca ľudskosť, slušnosť, vďačnosť, zabúda sa na morálku a inteligenciu a ľudia akoby stratili aj morálne hodnoty, ste tu Vy a nebáli ste sa pustiť do pomoci nám bezbranným dôchodcom. Poďakovanie patrí všetkým pracovníkom spoločnosti Aproxima. Od manažmentu, cez šéfkuchárov, kuchárov, pomocný personál a nesmiem zabudnúť aj na vodičov,  ktorí museli mať s nami určite veľa trpezlivosti. Myslím si, že Vaša pomoc je veľkým príkladom ostatným firmám, spoločnostiam, podnikateľom a samosprávam. Ukázali ste všetkým že naozaj platí "kde je vôľa, tam je cesta ".

Chcem všetkým pracovníkom poďakovať a popriať veľa zdravia, osobných a pracovných úspechov.

S úctou

p.Kubányiová a p.Šípkovská, dôchodkyne zo Skalice"

 

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on pondelok, 19 apríl 2021 13:35

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.