FOTO: Po páde lietadla pri Skalici traja mŕtvi

FOTO: Po páde lietadla pri Skalici traja mŕtvi Featured

HaZZ SR HaZZ SR

Aktuálne doplnené o vyjadrenie hasičov, polície  a ministra dopravy a výstavby SR: Pri Skalici, smerom na obec Mokrý Háj, spadlo na kopci menšie lietadlo. Po páde sa vznietilo a podľa vyjadrenia hasičov KR HaZZ v Trnave traja pasažieri zahynuli.

Vyjadrenie ministra dopravy a výstavby SR

"Pozostalým obetí tragickej nehody malého lietadla, ktoré vzlietlo z Brna a havarovalo pri obci Mokrý Háj vyjadrujem úprimnú sústrasť. Letecký a námorný vyšetrovací útvar bude pri vyšetrovaní tejto udalosti maximálne dôsledný," vyjadrenie na sociálnej sieti Andrej Doležal - minister dopravy a výstavby SR.

fotky: FB skupina Enom pro Nás

Vyjadrenie hasičov SR

"Hasiči z Holíča momentálne zasahujú v katastri obce Mokrý Háj – okres Skalica, kde došlo k pádu malého štvormiestneho lietadla. Po príchode na miesto udalosti vykonali príslušníci prieskum a začali s hasením požiaru lietadla, ktoré po páde na zem zachvátili plamene. Požiar sa im podarilo lokalizovať, momentálne pracujú na jeho likvidácii. V čase nehody sa v lietadle nachádzali 3 osoby, ktoré zasahujúci príslušníci našli bez známok života."  

foto KR PZ TT

Vyjadrenie polície SR

"Policajti, spolu s hasičmi a záchranármi sa práve nachádzajú na mieste pádu malého dvojmiestneho lietadla. Podľa prvotných informácií z linky 112, k pádu došlo neďaleko časti Mokrý Háj. Po páde sa malo lietadlo vznietiť. Nehoda si vyžiadala 3 obete. Pravdepodobne išlo o posádku z ČR. Všetky okolnosti pádu preverujeme. Na miesto bol privolaný aj Letecký úrad. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí." 

zdroj: www.flightradar24.com

Rate this item
(3 votes)
Last modified on piatok, 27 august 2021 13:22

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.