FOTO: Tragická dopravná nehoda na ceste Petrova Ves – Gbely

FOTO: Tragická dopravná nehoda na ceste Petrova Ves – Gbely

Dopravná nehoda Gbely Dopravná nehoda Gbely HaZZ

V utorok 7. septembra 2021 po 6.00 h prišlo k tragickej dopravnej nehode na štátnej ceste III/134 pri obci Gbely v okrese Skalica, keď sa čelne zrazili dve osobné motorové vozidlá.

Po príchode hasiči okamžite začali s resuscitáciou jedného z vodičov. Ďalšiemu šoférovi bola poskytnutá predlekárska prvá pomoc a následne bol pomocou nosidiel naložený do vozidla záchrannej zdravotnej služby,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Lena Košťálová.

Miesto dopravnej nehody hasiči vymedzili a vykonali tiež protipožiarne opatrenia. Uniknuté prevádzkové kvapaliny z havarovaných vozidiel boli zasypané sorpčným materiálom. Pri udalosti prišlo k exitusu jednej osoby. Počas celého zásahu bola uzatvorená cestná komunikácia v obidvoch smeroch.

"Podľa prvotných informácií, mal 48 ročný vodič auta Peugeot predbiehať pred ním idúce auto. V opačnom smere práve prechádzal úsekom rovnako starý vodič, na aute Ford. Ten už nedokázal zareagovať a vyhnúť sa protiidúcemu vozidlu. Nasledovala zrážka, pri ktorej utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Vodiča predbiehajúceho auta previezli, po prvotnom ošetrení, so zraneniami do skalickej nemocnice. Policajti okolnosti tragickej nehody, ako aj jej presné príčiny intenzívne vyšetrujú," informovala polícia.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on utorok, 07 september 2021 10:53

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.