Print this page

Golf Club Skalica predstavil projekt „Zasaď strom“ Featured

zdroj fotiek: Golf Club Skalica zdroj fotiek: Golf Club Skalica

Golf Club Skalica, ktorý je členom Oblastnej organizácie cestovného ruchu Záhorie (OOCR Záhorie), usporiadal turnaj Kačacie hody a lá Texas Scramble. NaZahori.sk o tom informoval výkonný riaditeľ OOCR Záhorie Martin Lidaj.

 

Pred začiatkom turnaja predstavili členovia správnej rady projekt niekoľkých generácií „Zasaď strom“ a symbolicky spoločne zasadili prvý z 21 platanov. Turnaj sa odohral v rodinnej atmosfére, ktorú si vychutnalo 96 hráčov, ktorí si medzi sebou vopred dohodli dvojice, takže súťažilo medzi sebou 48 dvojíc.

Hráčske schopnosti preverilo nielen októbrové počasie, ale aj silný vietor, ktorý nie je v Skalici výnimkou, ale skôr pravidlom. Ten dokázal „zmariť“ nejednu vydarenú ranu. Účastníci si však nedali pokaziť chuť a elán zahrať čo najlepší výsledok. 

Na halfwayi sa mohli hráči  posilniť vareným vínom, golfovicou, domácou kačacou paštétou a trdelníkom. Po hre sa určite všetci poriadne vyfúkaní tešili schovať sa do tepla, ale hlavne na ochutnávku ďalších sľúbených kačacích špecialít: kačací vývar, pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta a domáce lokše.

Víťazné priečky si medzi sebou podelili tieto dvojice: 1. miesto - Chramosta Petr a Chramosta Tomáš, 2. miesto - Školiak René a Čechvalová Veronika, 3.miesto - Trýska Martin a Kubík Richard. Golf Club Skalica ďakuje 42 domácim hráčom za podporu a vytvorenie tej správnej atmosféry pre ostatných 54 hráčov, ktorí sa turnaja zúčastnili.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on sobota, 13 november 2021 12:59
Angelika Kmecová

Related items